کمتر از دو روز پیش طی کامیککان نیویورک و در پنل کادانشا کامیکس*(Kodansha Comics) از کمیک 250 صفحهای «حمله به تایتان» رونمایی شد. این اثر حاوی مجموعه داستانهایی (بین 5 الی 25 صفحه) از بزرگترین نویسندگان کمیک درحال حاضر است. از میانشان میتوان به اسکات اسنایدر (نویسنده بتمن)، گیل سایمون (نویسنده واندرومن)، جرمی لمبرت (نویسنده آزادی)، برندون فلچر (نویسنده آکادمی گاتهام) و... اشاره کرد.
طراح این عنوان نیز کمرون استوارت است؛ وی را یحتمل برای «بتمن و رابین» یا «کت ومن» میشناسید. همچنین طی این پنل پیش نمایشی به طراحی استوارت منتشر شد که دیدن آن خالی از لطف نیست:
«حمله به تایتان» عنوان مانگایی پر سروصدا است که در سال 2009 توسط هاجیمه ایسایا خلق و منتشر شد. حمله به تایتان نیز همانند تمام مانگاهای مشهور ژاپن پس از مدتی توسط انیماتورهای خبره به تصویر کشیده شد. انیمهای که تتسورو آراکی (کارگردان دفترچه مرگ) تولید کرد، سرنوشت این فرانچایز را برای همیشه تغییر داد. نه فقط محتوای آن جذاب و مهیج بود و شخصیتها باورپذیر بودند؛ بلکه از وضعیت بصری فوقالعادهای بهره میبرد که تفاوتهای فرهنگی بین غرب و شرق را کنار میزد. یک آمریکایی به همان اندازه میتوانست از حمله به تایتان لذت ببرد که یک ژاپنی قادر بود؛ به واسطهی همین عوامل این فرانچایز از سال 2013 روز به روز طرفداران بیشتری را از سراسر جهان به خود جلب میکرد و حتا با پیشامد وقفه دو ساله بین فصل اول و دوم، همچنان آمار طرفداران آن بیشتر میشد تا این که حمله به تایتان تبدیل به فراگیرترین پاپ کالچر ژاپنی در غرب شد.
شهرت بیش از اندازه حمله به تایتان توجه تولیدکنندگان کمیک را نیز به خود جلب کرد تا در نهایت آنتولوژیای براساس این مانگا و انیمهی افسانهای خلق کنند. لازم به ذکر است که حمله به تایتان فقط به صفحات مانگا و کمیک و یا صفحه نمایشگر تلویزیون خلاصه نمیشود. فیلم سینماییای نیز براساس آن ساخته شده که نتوانست نظر بینندگان را به خود جلب کند. از سوی دیگر یک بازی رایانهای نیز برای کنسولهای سونی در دست ساخت است که همچنان طرفداران از وجناتش راضی نیستند.
آنتولوژی حمله به تایتان در پاییز سال 2016 منتشر خواهد شد و با توجه به پخش فصل دوم و اسپین-آف انیمه میتوان 2016 را سال انفجار این عنوان خواند.