تا به حال به این فکر کردهاید که گونهی ادبی علمیتخیلی-فانتزی-وحشت-کارآگاهی چه ظرفیت بالقوهای در بازی دارد؟ هیچ دقت کردهاید چقدر از بازیها زمینهی خیالی دارند؟ چقدر با بازیهای ایفای نقش آشنا هستید؟ رسانهی بازی (نه فقط رایانهای) را چقدر مؤثر میدانید؟
شصت و هشتمین نشست گروه ادبیات گمانهزن (آکادمی فانتزی) در انجمن نویسندگان کودک و نوجوان به «بازیهای RPG با زمینهی ادبیات گمانهزن» خواهد پرداخت. مهمان و سخنگوی این برنامه الوند قریب، در مورد بازیها، به خصوص بازیهای علمیتخیلی و فانتزی و کارکرد آنها سخن خواهد گفت. این جلسه شصت و هشتمین نشست پیاپی و ششمین نشست پاییزه امسال خواهد بود.
از دوستان علاقمند دعوت میشود در روز چهارشنبه ٢٥ آبان ١٣٩۰، از ساعت ١٧ تا ١٩ در محل انجمن نویسندگان کودک و نوجوان به نشانی خیابان سمیه، بین فرصت و مفتح، بنبست پروانه، پلاک ٢ (برای دیدن نقشه اینجا را كلیك كنید) حضور به هم رسانند. حضور برای عموم آزاد است.